OPEN Business Leaders en Sprekershuys ondertekenen samenwerking.

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Crijn van sprekershuys en man van OPEN Business hand schudden met papier in hand in pak

| OPEN Business Leaders en Sprekershuys ondertekenen samenwerking.

Persbericht – 26 Juni 2018

OPEN Business Leaders en Sprekershuys gaan nauwer samenwerken. Sprekershuys gaat meedenken in de 80 tot 100 inhoudelijke bijeenkomsten die OPEN Business Leaders per jaar organiseert. Daarnaast verkennen beide partijen hoe zij nieuwe vormen van inspiratie kunnen bieden die passen bij de drukke agenda van de huidige CEO

OPEN Business Leaders is het grootste netwerk voor ondernemers, directeuren en bestuurders van middelgrote tot grote organisaties in Nederland en België. De organisatie is eveneens strategisch partner bij de netwerken Directeuren Netwerk Nederland en Club Groeneveld. Jaarlijks organiseert OPEN Business Leaders circa 80 inhoudelijke bijeenkomsten over (persoonlijke) groei, leiderschap, duurzaamheid en technologie. Sprekershuys gaat meedenken welke topsprekers het beste aansluiten bij de behoeften van leden van de diverse netwerken.

TIJD MEEST KOSTBAAR
Zowel Sprekershuys als OPEN Business Leaders huisvesten in Werkspoorkathedraal in Utrecht. Beide organisaties vinden elkaar in de enorme interne drive. Marcel Tjepkema van OPEN Business Leaders over de samenwerking: “We hebben als organisatie dezelfde energie. We willen vooruit en nieuwe vormen ontdekken. De tijd is voorbij dat CEO’s genoegen nemen met een traditionele masterclass in theateropstelling. CEO’s weten dat ze naar buiten ‘moeten’ voor inspiratie en verdieping. Tegelijkertijd is tijd het meest kostbare bezit dat iemand weg kan geven. En dat besef zal alleen maar toenemen.”

NIEUWE VORMEN EN NIEUW TALENT
Het invullen van de behoefte om sprekers gaat niet om bekende namen. Crijn Janssen van Sprekershuys: ”We gaan nieuwe wegen inslaan en willen inspirerende verhalen ontsluiten. Binnen Sprekershuys hebben we een vaste samenwerking met circa 250 topsprekers. Ons netwerk is echter veel groter. De samenwerking met OPEN Business Leaders is ook een kans om nieuw talent een podium te geven. We zien dat juist CEO’s ook vernieuwing willen en voorloper willen zijn binnen hun discipline”

OPEN Business Leaders en Sprekershuys werken al langere tijd samen. Officieel gaat de nauwere samenwerking in per juli 2018.