Top 10 (digital) event-tools

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

man zittend aan tafel bij laptop aan het praten met koptelefoon op

Je wilt met je evenement natuurlijk ook digitaal de next step maken. Samen met onze preferred suppliers stelden wij de volgende lijst samen van digitale event-tools om je bezoekers nog meer te betrekken bij je evenement!

1

Voting-applicaties

Laat je publiek stemmen en reageren op de verschillende sprekers. Maak tagclouds of speel een quiz. Resultaten worden direct op het scherm weergegeven.

2

Matchmaking

10 dilemma’s waardoor je gasten geprikkeld worden en gekoppeld worden aan een workshop, spreker, organisatie of een andere gast. Vind jouw ideale match!

3

(Gepersonaliseerde) video

Een video-uitnodiging of after-movie van je evenement kennen we allemaal wel. Voeg persoonlijke elementen toe (namen, foto’s etc.) om de bezoeker nog meer te verassen!

4

De catch-box

Geen gehengel meer door deze gooibare microfoon. Ideaal om de zaal mee in beweging te krijgen!

5

Selfie login

Hoe zorg je ervoor dat iedereen persoonlijk welkom geheten wordt? Na aanmelding wordt de naam, foto en een welkomstbericht voor de gast op verschillende schermen getoond.

6

(Social) media walls

Berichten en foto’s van bezoekers verzamel je op een Wall. Eventueel (maar niet noodzakelijk!) te koppelen met sociale media.

7

Gepersonaliseerde digitale programma’s

Een overzicht met daarop alle lezingen en workshops is niet meer van deze tijd; zorg dat elke deelnemer een gepersonaliseerd programma ontvangt.

9

Shake-games

Schudden met je telefoon om een spel te spelen met de zaal of een digitale fles champagne te ontkurken. Een ideale energizer om de zaal letterlijk op te schudden.

9

Photo-booths

Maak voor (bijvoorbeeld) een green-screen een foto, laat de deelnemer de achtergrond kiezen en geef deze foto direct weer op een mobiele pagina of op de schermen op locatie

10

Op maat-campagnes

Een eigen idee? Of op zoek naar een uniek digitaal concept? Onze partners kunnen je erbij helpen!

Heb jij interesse? Neem contact op met een van onze verbinders voor meer informatie.