Trainee Roxy versterkt vanaf nu ons team!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
14 september

Trainee Roxy versterkt vanaf nu ons team!

“Mijn naam is Roxy. Ik ben trainee Marketing & Communicatie bij het Sprekershuys. Je zal mij aan de telefoon krijgen en daarnaast ondersteun ik bij de online uitingen. Hierbij moet je vooral denken aan de socials en content creaties.

Naast mijn werkzaamheden voer ik ook een onderzoek uit in opdracht van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik onderzoek hoe wij, het Sprekershuys, het beste kunnen communiceren met de eventmanagers. Dit zodat we een zo goed mogelijke dienst kunnen verlenen.

Mijn eerste week was ik nog wat zoekende, een klein beetje klunzig, maar was vooral interessant en leuk. Klunzig…? Ja, ik liet mijn thee vol over de laptop heen vallen. Gelukkig was het snel opgelost door de laptop uit elkaar te halen en te laten drogen. Ennn…. ja hoor, hij doet het weer na deze mooie wasbeurt!

Verder heb ik ook meegeholpen tijdens het event Sprekershuys Spreekt LIVE. Hier waren de sprekers Ancilla van de Leest, Talitha Muusse, Jordi van den Bovenkamp, Jacques Pijl, Vrije Denkers, Iris Hond en dagvoorzitter Mark Schalekamp aanwezig. Het was een inspirerende dag!

Ik kijk zeer uit naar de verdere ontwikkeling van mijn marketing- & communicatievaardigheden en het bijwonen van evenementen van inspirerende sprekers.”