Verbinder Lisanne ontmoet huysgenoot Vincent Everts

Maartje Ijzerman
Door Maartje
10 augustus

Als verbinders maken we de verbinding tussen onze huysgenoten en klanten. Om deze verbinding goed te kunnen maken is het van belang dat we onze huysgenoten goed kennen. Daarom gaan we langs bij een lezing! Deze keer was verbinder Lisanne aanwezig bij een lezing van huysgenoot Vicent Everts.

Het is zijn passie: presentaties geven over de invloed van nieuwe technologie├źn op ons leven. En dat straalt Vincent Everts ook uit op het podium: op energieke wijze overspoelt hij het publiek met allerhande informatie. Tot het duizelt. En dat is ook de bedoeling. Want duizelen doet het de meeste mensen tegenwoordig, met die constante stroom aan nieuwe technologie├źn.

Zijn presentaties bestaan uit een enorme hoeveelheid van praktijkvoorbeelden waarbij technologie succesvol (of juist niet) is ingezet in verwante organisaties. Een ander kenmerk van zijn presentaties is de hoge mate van interactie met de zaal; hij stelt vragen aan het publiek, doet peilingen en beantwoordt tijdens zijn presentatie graag vragen. Uiteraard worden zijn presentaties ondersteund met de laatste gadgets.