Deel dit artikel...

Maak kennis met Adelitha van der Zee

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Adelitha van der Zee glimlachend poserend in oranje shirt en zwarte broek

Wie ben je en wat heb je hiervoor gedaan?

Mijn naam is Adelitha en mijn roots liggen in het mooie Noord-Brabant. Na mijn studies vond ik het tijd om naar de grote stad te vertrekken. Daarom heb mijn biezen gepakt en ben ik richting Amsterdam gegaan om mijn dromen na te jagen. Het leek me fantastisch om voor DJ’s te werken. Zo geschiede, zo gedaan. Zeven jaar lang heb ik me bezig gehouden met het boeken en advancen van DJ’s. Dit heeft me op onwijs veel mooie plekken wereldwijd gebracht en heeft voor heel veel mooie herinneringen gezorgd.

Waar mag je jou voor wakker maken?

Hiermee verklap ik meteen mijn grootste guilty pleasure. Ik ben namelijk een onwijze fan van verse stroopwafels van de markt! Hier mag je me dag en nacht voor storen.

Wat is jouw favoriete land?

Voordat ik naar Amsterdam vertrok, heb ik een aantal maanden in Kaapstad gewoond voor stage. Zuid-Afrika heeft mijn hart gestolen. De verscheidenheid in natuur is echt fantastisch en de mensen daar zijn ontzettend attent. Het wakker worden met de Tafelberg in de achtertuin, surfen bij mooie stranden en elke avond de braai aan. Zuid-Afrika is 100% een van de landen waar ik graag terug naartoe ga.

Wat doe je in je vrije tijd?

De wereld is te klein om altijd op een plek te blijven, dus mijn vrije weekenden besteed ik graag door nieuwe plekjes en steden te ontdekken. Zo ben ik bijvoorbeeld afgelopen jaar naar Oostenrijk afgereisd om Max Verstappen te supporten. Naast Oostenrijk ben ik ook naar Portugal gegaan om de lokale delicatessen te proeven, samen met een goede sangria uiteraard. Mijn achtergrond verklapt het al een beetje, muziek speelt een grote rol in mijn leven. Ik vind het heerlijk om af en toe een techno feestje mee te pakken, jazz op te zetten tijdens het eten of met John Mayer mee te zingen in de auto.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 26 mei, 10:16
Deel dit artikel...