Deel dit artikel...

Maak kennis met Christel Loggers

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Christel Loggers glimlachend poserend tegen paal aan in rode jumpsuit

In deze voorstelblog stelt Christel zichzelf voor! Wat ze het leukste vindt aan haar werk, wat mensen echt niet van haar verwachten en wat ze graag doet in haar vrije tijd, vertelt ze allemaal in haar voorstelblog.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik word er enthousiast van om alles te coördineren, snel te schakelen, creatief bezig te zijn en om inspirerende teksten te schrijven. Daarnaast vind ik het leuk om toffe evenementen/projecten te organiseren tot na de komma. Hiervoor werkte ik bij een pr-bureau en vanaf maart ben ik met veel enthousiasme gestart bij het Sprekershuys.

Welke skills wil je verbeteren?

Er zijn meerdere skills die ik wil verbeteren of ontdekken. Zo ben ik erg benieuwd naar meta: wat dit voor iedereen gaat betekenen en hoe we daar vorm aan kunnen gaan geven. Maar ook het schrijven van SEO-teksten en storytelling wekt mijn interesse.

Daarnaast wil ik mij nog meer verdiepen in social media en het algoritme hiervan.

Wat mensen niet van je verwachten

Mensen verwachten vaak niet dat ik zeil. En dan niet alleen voor plezier, maar voorheen deed ik ook aan wedstrijdzeilen. Nu houd ik het vooral bij zeilen voor mijn plezier. Mijn voorkeur gaat dan wel uit naar zeilen in een warm land!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd drink ik het liefst een lekker wijntje op het terras. Vooral als de zon schijnt. Maar ik geniet er ook van om te gaan wandelen met mijn hond.

Er moet alleen ook gesport worden. Af en toe ben ik in de thuis-sportschool te vinden, maar sindskort sta ik ook wekelijks op de baan om een potje padel te spelen. Met wat oefenen, gaat het steeds een stuk beter.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 30 januari, 15:50
Deel dit artikel...