Deel dit artikel...

Maak kennis met Iris Jager

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Iris Jager glimlachend in blauwe blouse poserend

Iris is boekingsagent en sinds augustus aan de slag bij het Sprekershuys! Momenteel woont ze in Eindhoven met haar vriend, twee katten Zorro & Maia en hondje Flip.

Wie ben je en wat heb je hiervoor gedaan?

Mijn naam is Iris, 27 jaar, geboren en getogen in Tiel. Ik woon momenteel in Eindhoven en verhuis binnenkort naar Spanje. Hiervoor heb ik gewerkt als supervisor front office bij een hotel in Amsterdam, daarna heb ik een aantal jaar als servicedesk medewerkster gewerkt bij de Nederlandse Spoorwegen.

Wat verwachten mensen niet van je?

Wat mensen niet van mij verwachten is dat ik in corona een nieuwe hobby heb ontdekt: nagelen. Ik vind het heerlijk om bij mezelf of bij andere bezig te zijn met nagels en dus ben ik ook een nagelstyliste opleiding begonnen: gewoon leuk voor erbij! :)

Wat is je favoriete land?

Mijn antwoord op deze vraag is logischerwijs Spanje, dit omdat ik eind dit jaar (voorgoed?) naar Spanje vertrek om daar te gaan wonen en werken. Echter heeft dit altijd al als thuis gevoeld en is mijn eerste antwoord op deze vraag Colombia. Mijn vriend is Colombiaans; ik ben nu twee keer in Colombia geweest en ik vind het echt een prachtig land. Ik wil hier graag terug om nog veel meer te zien.

Wat vind je belangrijk in je werk?

Ik vind goede communicatie belangrijk in een bedrijf. Zeker sinds corona en remote werken steeds vaker voorkomt. Buiten dat vind ik dat regelmatige ‘check ups’ belangrijk zijn. Belangstelling in de persoon en luisteren.

Hoe omschrijven vrienden jou?

Mijn vrienden omschrijven mij als open, eerlijk, spontaan en een beetje gek! :)

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik ervan om leuke dingen te doen met mijn vriend, vriendinnen en mijn familie. Verder vind ik het lekker om te sporten, maar vind ik het ook relaxt om te chillen op de bank met mijn vriend, onze twee katten en ons hondje.

Wat is je favoriete muziek?

Mijn favoriete muziek is latin music, hiphop, reggaeton. Als ik deze muziek voorbij hoor komen, kan ik niet meer stil blijven staan.

Waarom het Sprekershuys?

Het Sprekershuys bestaat uit allemaal super enthousiaste medewerkers die allemaal met de neus dezelfde kant op staan. Sprekershuys geeft mij de kans om mijn droom, wonen en werken in Spanje, uit te laten komen.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 2 oktober, 07:34
Deel dit artikel...