Sprekershuys logo

Webinars en online sessies

Daniëlle profiel
Door Daniëlle
06 mei
0 5

Vele sprekers en dagvoorzitters bieden hun kunnen en kennis online aan. Dat kan natuurljk op heel veel verschillende manieren. In deze blog lees je meer over de mogelijkheden en vind je meer informatie over het aanbod. Even overleggen? Mail naar info@sprekershuys.nl of bel naar 030 304 00 25.

Steven van Belleghem | The offer you can't refuse

Webinar steven van belleghem

We gaan een tijdperk in waar digitale convenience de norm wordt. De voorbije tien jaar maakten bedrijven het verschil met de beste convenience, nu is het een nieuw minimum. Heb je het: goed, zo hoort het. Heb je het niet: dan verlies je. Wat gaan klanten verwachten als goede service en digital convenience de norm zijn? Consumenten maken zich over twee zaken zorgen: hun eigen leven en de toekomst van de maatschappij. Iedereen heeft dromen en ambities, hoe kan je daar als bedrijf een rol in spelen. De komende jaren zullen we de overgang zien van customer journeys naar life journeys. Daarnaast zal het belang aan maatschappelijke meerwaarde creëren enkel maar toenemen. We zullen evolueren van authentieke naar verantwoordelijke bedrijven. Volgens Steven van Belleghem draait de klantgericht van de toekomst over het combineren van deze tendensen. Zijn webinar gaat vooral over wat als digital convenience het nieuwe minimum wordt en hoe je dan kan differentiëren.

Rik Vera | (jam)sessies

Webinar rik veraVoor business leaders, consultants en ondernemers heeft huysgenoot en spreker Rik Vera de perfecte (jam)sessie. De sessie is bedoeld om meer te leren en delen over hoe business leaders, consultants en ondernemers van deze wereldwijde economische stilstand gebruikmaken om sterker, beter en weerbaarder dan ooit in de nieuwe wereld van morgen te stappen. Kijk hier voor meer informatie over zijn (jam)sessie!

Pauline de Wilde

Webinar pauline de wilde


Van uitstellen naar doen!
Huysgenoot Pauline de Wilde maakt als dagvoorzitter en spreker dagelijks mee hoe moeilijk het voor organisaties is om mensen écht in beweging te krijgen. Pauline geeft je in de webinar ‘LEF’ motivatie, tips en tricks om zaken nooit meer uit te stellen maar het gelijk te doen. Interesse?

Erik Scherder

Webinar erik scherderOm de gevolgen van het coronavirus voor de volksgezondheid zoveel mogelijk te beperken, zitten we thuis. En dat lijkt nog wel even te duren. Maar juist dat thuis ‘zitten’ kan ertoe bijdragen dat de weerstand tegen virussen (ons immuunsysteem) verzwakt. Wereldwijd waren we al inactief en nu dus nog méér! En lichamelijke Inactiviteit kan afbreuk doen aan ons afweersysteem. Maar ook de stress die deze periode met zich meebrengt. Het gezin thuis, kinderen moeten nog schoolwerk doen, ouders werken thuis deels door. Wat voor invloed heeft deze stress dan op ons afweersysteem? De belangrijkste vraag is natuurlijk: wat kunnen we er nu aan doen om ons afweersysteem zo sterk mogelijk te maken? De lezing van Erik Scherder
gaat over de positieve invloed van bewegen, muziek en slaap op onze afweer. Maar ook dat (verplicht) tot rust komen een gunstig effect kan hebben op creativiteit en probleemoplossend vermogen! Het wordt een hele positieve en inspirerende lezing die de toehoorders uitdaagt om in actie te komen, op allerlei fronten.

Michiel Vos

Webinar michiel vosMichiel Vos, onze eigen Amerika correspondent. Michiel Vos vertelt je álles over Amerika (en de relatie tot Nederland). Fysieke lezingen mogen nog even niet maar vanuit Wall Street belt hij graag even in om je bij te praten over de huidige situatie en wat er allemaal komen gaat.

Marijke Roskam

Webinar marijke roskamMHB Event Facilities, dagvoorzitter Marijke Roskam en Westcord Hotel Leeuwarden bieden in nauwe samenwerking de komende weken een speciaal gebouw de studio voor live webinars, digitale ledenvergaderingen, interactieve talkshows waarbij sprekers digitaal in de uitzending komen of op 2 meter afstand van anderen in de studio hun presentatie houden dan wel geïnterviewd worden.

Vivianne Bendermacher

Webinar vivianne bendermacher


Huysgenoot Vivianne Bendermacher is spreker. Zij geeft webinars over onderwerpen als ICT, innovatieve technologie en wetenschap. Als ervaren spreker is Vivianne enorm gepassioneerd over technologie en dat merk je. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Vivianne maak de toekomst niet mooier dan het is: dankzij technologie kan de mens veel dingen bereiken, maar er liggen ook heel wat (ethische) bezwaren op de loer. Hoe gaan we daarmee om? Mét en ondanks technologie? Samen zoekt zij naar nuance.

Sander Schimmelpenninck

Webinar sander schimmelpenninck

Huysgenoot Sander is spreker en dagvoorzitter. Hij geeft webinars over onderwerpen als ondernemerschap, journalistiek en economie. Sander Schimmelpenninck is hoofdredacteur van Quote en was hoofdredacteur van het jaar 2019. Daarnaast is hij presentator bij Op1 en schrijft hij column voor de Volkskrant.

Stephan Fellinger

Webinar stephan fellingerHuysgenoot Stephan Fellinger is spreker en dagvoorzitter. Hij geeft webinars over onderwerpen als marketing, nieuwe media en innovaties. De persoonlijke missie van Stephan is om organisaties helpen zichzelf te blijven uitvinden.

Farid Tabarki | Weerbaarheid in tijden van crisis

Webinar farid tabarkiFarid Tabarki is oprichter van Studio Zeitgeist. In de studio worden maatschappelijke veranderingen geduid en omgezet in toekomstbestendige strategieën. Farid over de huidige situatie: "Samen op een speelse manier problemen te lijf gaan en daarbij de gedeelde waarden eens flink opschudden is momenteel ver van ons bed. Toch zullen we elkaar op een dag weer moeten loslaten in de grote wijde wereld. Daarin zal hopelijk meer ruimte dan ooit zijn voor het nieuwe idee en het experiment. Daarin omarmen we de onzekerheid en geven we elkaar vertrouwen. Dat is iets om naar uit te kijken."

Victor Lamme

Webinar victor lammeDe webinar 'Het brein in tijden van crisis' door Victor Lamme is zowel inspirerend als praktisch. 'Op welke knoppen kan ik drukken om gedrag op afstand (1,5 meter) te beïnvloeden?'

Wat doet een crisis als de coronapandemie met ons brein? En hoe zorg je ervoor dat mensen ook in dit soort tijden geestelijk fit en gemotiveerd blijven? Zowel thuiswerkers als mensen in essentiële beroepen worden geconfronteerd met grote veranderingen, soms heftige emoties, en in ieder geval een situatie die veel aanpassingen vereist. En dat vereist heel andere hersenprocessen dan we gewend zijn te gebruiken. Victor Lamme laat in deze webinar zien hoe ons brein werkt in tijden van crisis, en hoe we die kennis kunnen gebruiken om optimaal om te gaan met de uitdagingen waar we nu voor staan. Hoe druk ik nu nog op de goede knoppen in het brein van mijn klant, mijn medewerker, de burger, of de patiënt? Leer alles over hoe een crisis de fundamentele drijfveren achter ons gedrag blootlegt, en lach daarbij ook een beetje om jezelf!

Bram Bakker

Webinar bram bakkerBram Bakker is een veelgevraagd spreker en publicist. 'Een gezonde geest, in een gezond lichaam', dat is Bram op het lijf geschreven! Bram is ervan overtuigd dat geest en lichaam niet te scheiden zijn. Bij onderwerpen als bewegen & hardlopen, gezond leven, gezondheidszorg, levenswijsheden, onderzoek & therapie en psychiatrie voelt Bram zich als een vis in het water. Ook stress-management is een onderwerp waar Bram alles van weet.

Talitha Muusse

Webinar talitha muusseHuysgenoot Talitha Muusse is spreker, dagvoorzitter, gespreksleider, onderneemster en generatie expert. Ze geeft webinars over de onderwerpen duurzaamheid, leiderschap, millennials, diversiteit en talentontwikkeling. Helemaal aan te passen naar jouw wens. Talitha Muusse, dé gangmaker achter een tal van maatschappelijke en duurzame initiatieven.

Arko van Brakel

Webinar arko van brakel

In de webinar ‘Ondernemer Met Impact’ helpt huysgenoot Arko van Brakel je als leider en ondernemer om impact te hebben door aan je business te werken in plaats van in je business te verzanden. De webinar geeft je de handvatten om betere besluiten te nemen en een high-performance organisatie te bouwen. Meer informatie? Bekijk hier de pagina over webinars.

Rogier Elshout

Webinar rogier elshout

Rogier Elshout is professioneel dagvoorzitter die samen met jou concrete doelen stelt, creatieve concepten bedenkt en de doelgroep enthousiast meeneemt. Rogier combineert een luchtige stijl met een grondige voorbereiding en diepgang, waardoor droge stof tot leven komt en ingewikkelde discussies terug gebracht worden tot de kern. Brutaal, maar met stijl. Samen heilige huisjes omstoten was nog nooit zo leuk, een congres nog nooit zo productief en er wordt gegarandeerd nog lang over nagepraat!

Op dit moment biedt Rogier een dagelijkse 'lockdownquiz' aan. Ontmoet je collega's tijdens de lunch online en ga samen quizen.

Hij is ook trainer in presentatie, debat, debatleiding en vergaderen. Rogier is te boeken voor workshops, eventueel in combinatie met debatleiding. Zijn workshops zijn: luchtig, lekker veel doen en direct bruikbaar.

Peter Joosten

Webinar peter joosten

Spreker Peter Joosten biedt drie verschillende webinars aan. Zijn drie webinars bestaan uit de volgende onderwerpen: Biohacking: de toekomst van de maakbare mens, Toekomst van gezondheidszorg en Transhumanisme. In zijn webinar biohacking gaat Joost in op de trends van biohacking en wat de term inhoudt. Denk daarbij aan gadgets en geïmplanteerde chips tot het aanpassen van ons DNA. De webinar toekomst van de gezondheidszorg gaat over de druk op de gezondheidszorg en de toenemende levensverwachting. Daarnaast zijn er minder mensen bereid om de gezondheidszorg te werken, worden patiënten steeds assertiever en hebben we incidenteel te maken met epidemieën zoals het Coronavirus COVID-19. Deze trends raken ook nog eens gecombineerd met de enorme versnelling aan technologische vooruitgang. Apps, gadgets, quantified self, kunstmatige intelligentie, virtual reality, genetica, genetische modificatie, biohacking en nog veel meer. Welke impact heeft dat op het werk in de gezondheidszorg zoals we dat nu kennen? Moet je daar al iets mee? Hoe kun je dat nu al gebruiken?
Webinar Transhumanisme gaat over de filosofische stroming die redeneert vanuit wetenschappelijke en technologische vooruitgang. Met die vooruitgang zijn we als mens in staat om onze biologische grenzen te doorbreken. Wat betekent het om in een bovenmenselijke samenleving te leven? Wat als we onze fysieke, cognitieve en emotionele capaciteiten aanzienlijk kunnen verbeteren? Hoe zal het menselijk leven de komende 50 jaar veranderen? Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze ontwikkeling, wat voor impact heeft het op onze levens en hoe zal de samenleving veranderen? Welke maatschappelijke, morele en ethische vragen komen op en hoe moeten we daar nu mee omgaan?

Jos Burgers

Webinar jos burgersWacht niet op de wind, ga roeien!

Klanten zijn je belangrijkste reddingsboei tijdens en direct na een crisis.
Hoe hou je je klanten vast in tijden waarin de concurrentie op ze loert? En waar vind je nieuwe
klanten?
Hoe onderscheid je je van concurrenten? En hoe wapen je jezelf tegen prijsdruk?
Ook online slaagt bestsellerauteur Jos Burgers erin zijn toehoorders te inspireren en te motiveren.
De inhoud van zijn presentatie wordt uiteraard samengesteld in overleg met u als opdrachtgever.

Jarno Duursma

Insta jarno duursma

We leven in een hele bijzondere tijd. Een tijd waarin het coronavirus zich verspreidt en een impact heeft op onze samenleving en de economie. Spreker Jarno Duursma kijkt naar de corona-pandemie door de lens van digitale technologie. Op dat vlak gebeurt er enorm veel. Er is op dit moment veel leed, maar ondanks dat probeert hij optimistisch te zijn. Jarno ziet de kracht van technologie en zie de waardering ervoor terugkomen. Zijn webinar gaat over de kracht van technologie in tijden van corona. Welke lessen kunnen we trekken uit deze tijd en ons voordeel mee doen in de toekomst?

Tim Hofman

Insta tim hofman

Een lezing over hoe je deze tijd doorkomt? Hoe blijf je sane? Eigenlijk vergelijkbaar met wat Tim nu ook met zijn podcast doet met BOOS. Tim Hofman kan ook mooie verhalen vertellen die inspirerend zijn, over het leven, over de wereld, over sterven en over doorgaan. Ook kan hij zich uiteraard als presentator focussen op de media.

Jan Versteegh

Insta jan versteegh

Jan Versteegh is presentator en vader, maar doet ook vaak en heel graag dagvoorzitterschappen, lezingen of hij host awards. Je kan altijd van Jan op aan, hij is altijd professioneel en goed voorbereid. Jan zou online dagvoorzitterschappen kunnen doen als dat mogelijk is, maar een online lezing kan ook! Dat kan dan over van alles gaan momenteel: ouder zijn, thuiswerken met kinderen, media, zijn werk en eigen ervaringen, het onderwijs. Zijn kracht is humor en kwaliteit van zijn optredens. Hij is nog de kwajongen die iemand in de maling neemt, maar ook de familyman die ook bezorgd is in deze tijd. Aan alle onderwerpen geeft Jan zijn eigen draai en bak aan ervaring kan hij altijd mensen enthousiasmeren en inspireren.

Daan Nieber

Insta daan nieber

Interactie kan met een beperkt aantal mensen prima. Daan Nieber zou als dagvoorzitter kunnen worden ingezet maar kan ook een lezing geven. Hij vindt het leuk iets interactiefs te doen. Je kunt Daan als “verrassingsmenu” inzetten. Onzinnige feitjes over zinnige zaken. Bijvoorbeeld actueel: hoeveel snot en speeksel van anderen krijg je normaliter binnen? Als je dus niet aan social distancing doet.

Ook aan dat online event wilt Daan Nieber vrijblijvend meewerken. Bij dagvoorzitterschappen leidt hij meestal de gesprekken of doet een interview.

Gwen van Poorten

Insta gwen van poorten

Gwen van Poorten kan een lezing geven over de eerder gestuurde lijst onderwerpen. Dus TV, Media, social media, liefde sex & drugs, maar ook (en misschien nu wat toepasselijker) meditatie, burn out, lief zijn voor jezelf en elkaar. Gwen doet veel op haar IG kanaal op het moment om iets goeds te doen voor elkaar. Onder het mom; Met zn ALLE, gaat ze live op haar kanaal in gesprek met mensen. Ook geeft ze elke woensdag iets weg aan een volger. Dus ze kan snel actueel iets bedenken!

Eva Brouwer

Insta eva brouwer

Eva Brouwer geeft verschillende online sessies bij het Sprekershuys. De sessies die Eva Brouwer aanbiedt zijn:

Pak je podium waar je leert over presenteren, verkopen en omgaan met de camera. Hoe kun je je kennisbedrijf transformeren naar online coaching?

Videobellen saai? Leer presenteren op camera en maak van je vergadering een interactieve show. "Ga staan en opvallen. (Met vallen en opstaan)" over je podium pakken als spreker, expert en op social media, "No shine without shame", over hoe je je expertstatus kunt vergroten met het inzetten van je persoonlijke ervaring en storytelling.
"Boeien en binden: (online) presenteren om meer klanten te krijgen."

Daarnaast is Eva ook als host in te zetten voor de "Zo ver weg, maar toch dichtbij Collega Kennis Quiz" Een geheel op maat gemaakte (online) quiz, waarin je verrast wordt met interessante vragen, duivelse dilemma's en leuke weetjes over het bedrijf en collega's. Een fijne manier om verbonden te blijven met je collega's buiten alle online vergaderingen om.

Danielle Braun

Insta danielle braun

Corona zet onze cultuur op scherp. Dat merk je in de samenleving, in organisaties en in jezelf. Alles wat normaal was, is dat nu niet meer. In heel korte tijd hebben we nieuwe omgangsvormen ontwikkeld. We geven geen handen meer, houden afstand, missen hugs, vergaderen online, werken met een bijna militaire structuur op de ic's, hebben grenzen dicht gedaan, leiden directiever, zijn soms eenzaam. Cultuur, leiderschap, rituelen... vragen om verandering.

Dr. Danielle Braun is corporate antropoloog. Antropologen zijn gespecialiseerd in groepsgedrag. In hoe mensen cultuur vormen en hoe cultuur mensen vormt. Hoe ze bewegen in groepen en hoe ze groepsgedrag veranderen. Danielle reist de wereld rond op zoek naar best practices voor samenleven en -werken. Nu kijkt ze door de bril van de antropoloog naar onze samenleving. Danielle Braun geeft lezingen en trainingen over cultuur. In de samenleving en in organisaties. Helpt bij gedragsverandering en reorganisatie. Ze geeft op dit moment lezingen op afstand en online voor organisaties. Begrijpen wat er om je heen gebeurt, uitzoomen en geïnspireerd worden om je organisatie en je mensen wijs door deze tijd heen te leiden. Een boeiend verhaal vol mooie beelden en verhalen.

Mindy Howard

Mindy Howard webinar sprekershuys

In tijden van een pandemie worden veel mensen gedwongen om op afstand te werken. De ultieme experts op dit gebied zijn astronauten, dat is wat ze doen. Mindy Howard is toekomstig commercieel astronaut en heeft hiervoor al vele psychologische trainingen doorstaan.

De meerderheid van de bevolking bevindt zich door de coronacrisis in een nieuwe ‘atmosfeer’. Mindy Howard weet als toekomstig commercieel astronaut als geen ander hoe je omgaat met een nieuwe realiteit. De lessen die ze leerde van haar ruimtetraining kan ze vertalen naar nieuwe inzichten en inspiratie die toepasbaar zijn voor iedereen. De situatie waar we nu inzitten kunnen we niet (onmiddellijk) veranderen, maar de pijn kunnen we verzachten als we mentaal veerkrachtiger worden.

Joyce de Ruiter

Insta joyce de ruiter


Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad, zowel in ons werk als in ons privéleven.

Deze coronacrisis bijvoorbeeld, zorgt voor ingrijpende veranderingen in ons leven en doet een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid.

Hoe ga jij om met verandering? Kies je ervoor om je te laten leiden door angst en vast te willen houden aan het oude vertrouwde? Of zie jij momenten van verandering als een kans om van te leren en te groeien? Kortom: hoe wendbaar ben jij? In dit speciaal ontwikkelde online seminar ‘De groeikansen van verandering’ krijgt het publiek richting en concrete handvatten voor het ontwikkelen van een ‘agile mindset’. Ze ervaren dat elke verandering de katalysator of voedingsbodem kan zijn voor kansen en successen. Voor zichzelf en voor jouw veranderende organisatie. Gegarandeerd dat zij én jij jouw (digitale) deur weer geïnspireerd binnenlopen! Bekijk voor meer informatie het sprekersprofiel van Joyce de Ruiter.

Tim Jenniskens

Insta tim jenniskens

Tim Jenniskens bereikte zijn hoogtepunt in zijn hockeycarrière tijdens de Olympische Spelen in 2012, waar hij een zilveren medaille won. Hij ronde een half jaar voor de Spelen zijn masterstudie Business Studies af aan de UvA, gericht op Leadership, Strategy en Human Resource Management. Fanbased - In 2014 is Tim Jenniskens het bedrijf Fanbased (www.fanbased.nl) gestart. Fanbased versnelt persoonlijke groei en teamontwikkeling binnen het bedrijfsleven en de topsport. De programma’s zijn ontwikkeld vanuit de topsport en defensie achtergrond van de Fanbased coaches, in combinatie met kennis uit de psychologie en wetenschap. In de programma’s wordt groei gestimuleerd door actief aan de slag te gaan en écht te ervaren.

Tim is te boeken als dagvoorzitter en spreker en geeft lezingen over de onderwerpen 'bouwen aan winning teams', 'generatie Y' en 'topsport'.

Merijn Tinga

Insta merijn tinga

De aanpak van de Coronacrisis toont dat de mens prima in staat is korte termijn individuele vrijheid af te wegen tegen langer termijn collectieve vrijheid. Precies deze waarden zijn de kern achter duurzaamheid. Met de inspirerende expedities en campagnes als rode draad laat de Plastic Soup Surfer hoe je als eenling verschil kunt maken en hoe systeemverandering er in de politiek en bedrijfsleven uit ziet. Het feit dat plastic tastbaar en zichtbaar is biedt daarbij enorme kansen en hoop om tot een gedragsverandering te komen. De sociale norm moet verschuiven. De Coronacrisis toont hoe.

Dit webinar is een product voor bedrijven en organisaties. U kunt dit webinar bijvoorbeeld inzetten om uw medewerkers te inspireren of als verfrissend onderdeel van uw eigen online summit of online seminar. De vaste stukjes video van de spectaculaire expedities en opmerkelijke confronterende campagnes worden voor naargelang de vraag op maat voor u gemaakt. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of bekijk het sprekersprofiel van Merijn Tinga.

Floris Venneman

Insta

Floris Venneman weet hoe je - in een periode waarin alles wankelt en chaos een constante is – toch een weg kunt vinden. Hoe onderneem je middenin de storm? Hoe blijf je positief? Hoe kom je sterker uit deze periode? Waar liggen kansen? ‘Hopeloos Succesvol’ is juist nu relevanter dan ooit. Floris reikt je zijn hand en vertelt je zijn persoonlijke verhaal. Hij geeft je tips en handvatten om positief te blijven, kansen te zien en laat je inzien dat je mag falen.

Guido Weijers

Guido Weijers in te huren bij het Sprekershuys

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Weijers volgde Masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.

Uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen komen voorbij en laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Antwoorden op vragen. We beloven geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

Madelon Eelderink

Insta

Door corona lijkt het alsof de wereld is stil komen te liggen nu allerlei impactvolle projecten van de ene op de andere dag stopten. Maar wie zegt dat we in deze tijd geen impact kunnen maken?

Madelon Eelderink is oprichter van 7Senses, waarmee zij en haar team wereldwijd positieve impact op gang brengen door middel van Participatief Actieonderzoek. Ze is ervan overtuigd dat we grote impact kunnen blijven maken en dat er letterlijk een nieuwe wereld voor ons opengaat waarin we ontdekken wat er ineens allemaal wél kan sinds (of door!) corona. Of het nou gaat om gezondheidszorg, onderwijs, maatschappelijke vraagstukken of milieuproblematiek, de mogelijkheden zijn eindeloos met Participatief Actieonderzoek.

Rob Urgert en Joep van Deudekom

Insta

Humor in het coronatijdperk, ga er maar eens aan staan!

Rob Urgert en Joep van Deudekom doen het.

In hun vernieuwde en op het medium en deze tijd aangepaste eventquiz “Hoe word ik succesvoller dan de rest?” geven Rob & Joep wetenschappelijke tips om te overleven in deze lastige tijden.

Hoe houd je het hoofd boven water en kun je jezelf onderscheiden van de rest?

Hoe?

  • Middels een interactieve en exclusieve webcast van 45 minuten.
  • Rob & Joep huren hiervoor speciaal een videostudio voor optimale streamingkwaliteit en staan garant voor perfect beeld – en geluidkwaliteit!
  • De klant ontvangt een link die uniek en veilig is.
  • De deelnemers doen actief mee middels een voting app.
  • De opdrachtgever hoeft geen zaal of techniek te regelen. Alleen de exclusieve link te verspreiden waarna de rest vanzelf volgt.
  • Indien gewenst een aantal grappen op maat.
  • Mogelijkheid om twee groepen tegen elkaar te laten spelen.

Er is een winnaar, er is inhoud, er is humor, nu te boeken!

Dit is een deel van het aanbod. Neem gerust contact met ons op voor meer mogelijkheden en passende sprekers en dagvoorzitters die webinars aanbieden.

Cookiemelding

Onze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website accepteer je ons cookiebeleid.

 

Noodzakelijke cookies

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken. Deze functionele cookies zorgen ervoor dat je de website correct kunt weergeven en gebruiken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Ingeschakeld Uitgeschakeld

Statistieken

Een goede website is nooit af! We proberen iedere dag de websitebezoeker een betere ervaring te bieden. Met de cookies voor statistieken analyseren we hoe bezoekers onze website gebruiken. Zo ontdekken we wat goed werkt én wat wij nog beter moeten doen! De gegevens worden anoniem verzameld, maar geven ons wel het inzicht wat nodig is om iedere dag weer een betere website te maken.

Ingeschakeld Uitgeschakeld

Marketing

Deze cookies gebruiken wij om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om advertenties weer te geven die passen bij de behoeftes van de individuele bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan Google advertenties of Social media advertenties. Wil je weten om welke cookies het precies gaat? We beschrijven ze in ons privacy statement.

Ingeschakeld Uitgeschakeld