Annemarie van Gaal als spreker inhuren

Annemarie van Gaal als spreker inhuren

Succesvolle ondernemer, investeerder, columnist, televisiepersoonlijkheid en auteur van diverse bestsellers

Succes ligt niet op de gebaande paden van opleiding en ervaring, maar daarbuiten.”

Biografie

Annemarie van Gaal is één van de meest succesvolle en bekendste zakenvrouwen van Nederland. Zij is investeerder in binnen- en buitenland.

Annemarie startte in Rusland, samen met zakenpartner Derk Sauer, uitgeverij Independent Media op. Dit werd de grootste uitgeverij van Rusland, met bladen als Cosmopolitan, Playboy en Marie Claire en dagbladen als The Moscow Times en Vedomosti. In 2000 verkocht ze haar bedrijf en besloot terug te gaan naar Nederland waar ze sindsdien een aantal bedrijven heeft opgezet en geleid. 

Annemarie is bekend van verschillende tv-programma’s zoals ‘Dragon Den’, ‘Ten einde Raad’ en de succesvolle RTL-programma’s ‘Een dubbeltje op zijn kant’ en ‘Divorce Hotel’. Ze was zeven jaar lang een beeldbepalende columnist voor het Financieele Dagblad. Sinds 2016 is ze opiniecolumnist voor De Telegraaf.

Ook is ze auteur van de bestsellers ‘Succes’, ‘Ambitie’ (tevens tot Ondernemersboek van het Jaar gekozen), ‘Exit’, ‘Slim Verzekerd’ en ‘Financiële Workout’. 

Annemarie weet haar publiek te verrassen met bijzondere invalshoeken op het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Ze is een bevlogen spreker die met humor en zelfspot haar verhaal vertelt en het gehele publiek kan meenemen en een onvergetelijke dag kan bezorgen. Annemarie laat haar publiek niet alleen ‘out-of-the-box’ denken, maar levert ook verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Vanuit het niets en onder zware omstandigheden heeft Annemarie in Rusland de uitgeverij Independent Media opgestart. Ze vertelt over hoe het overleven leidde tot een gigantisch succes, maar ook over hoe u de kansen kan pakken onder uitzichtloze omstandigheden. Hoe tegenslagen kunnen leiden tot doorbraakinnovaties. Annemarie inspireert en raakt haar publiek. Altijd. 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

De mediawereld, onconventioneel zakendoen, ondernemerschap, geldzaken, internationaal zakendoen, vrouwelijk ondernemerschap, vertrouwen op je intuïtie, haal het beste uit je leven, ambitie en adviezen voor (startende) ondernemers, maatschappelijk verantwoord ondernemen

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Dagvoorzitter Panellid Presentator

Onderwerpen

Ondernemen Economie & Financien Leiderschap Maatschappij Bedrijfsleven & Management Strategie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Dat was als verkoopster voor Gassan Diamonds. Ik leidde toeristen en buitenlandse zakenmensen rond in de diamantslijperij, legde het vak uit en verkocht diamanten. Een heerlijke baan waar ik nog steeds met veel plezier aan terug denk.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Dat zijn er teveel om op te noemen: van de lancering van de eerste Russische editie van Cosmopolitan tot de verkoop van mijn onroerend goed bedrijf.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Over tien jaar is de wereld onvergelijkbaar veranderd. Waar het heen gaat, weet gelukkig niemand maar dat deze veranderingen oneindig veel kansen bieden staat als een paal boven water.

Voor wie heb je grote bewondering?

Grote bewondering voor Helen Gurley Brown, de schrijfster van het boek 'Sex and the single girl'. Zij heeft oneindig veel vrouwen in de zeventiger en tachtiger jaren 'empowered', zonder feministisch of belerend te zijn.

Wat weet niemand van je?

Ik zet me enorm in voor het bestrijden van armoede in Nederland. Een deel van de opbrengst van lezingen en dagvoorzitterschappen gaat daarheen.

Boeken

Financiële workout

Annemarie van Gaal Financi‘le workout Financieel gezond in 20 stappen ...

Bestel

Exit

Minimaal één op de drie huwelijken eindigt in een scheiding. Dit boek ...

Bestel

Ambitie

Ambitie 1e druk is een boek van Annemarie van Gaal uitgegeven bij Nieu...

Bestel

Een dubbeltje op zijn kant

Een dubbeltje op zijn kant 1e druk is een boek van John Williams uitge...

Bestel

Slim verzekerd

Er bestaan zoveel verzekeringen in Nederland, geen wonder dat je niet ...

Bestel