Vakgebied

Leiderschap
Ondernemen

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Business & Management
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 5.900

Biografie

Biografie

Björn Kuipers leerde voetballen bij Quick maar trad al snel in de voetsporen van zijn vader als scheidsrechter. In 2005 floot Bjorn zijn eerste wedstrijd in de Nederlandse Eredivisie tijdens de wedstrijd Vitesse Willem ll.

Vanaf dat moment maakt hij naamsbekendheid zo maakte hij in 2006 zijn internationale debuut waarna zijn Europa Leaguedebuut volgende in 2017 tijdens de wedstrijd NK Verteks – KF Tirana.

Tijdens het Wereld Kampioenschap in Brazilië was Björn de enige Nederlandse scheidsrechter en floot hij drie wedstrijden. Björn kuipers moest helaas na de achtste finales huiswaarts door de goede presentaties van het Nederlands Elftal. Naast zijn werkzaamheden als scheidsrechter is hij eigenaar van een Jumbo supermarkt en is hij in het verleden eigenaar geweest van meerde supermarkten. Björn Kuipers is de eerste Nederlandse scheidsrechter die voor de twee keer op een EK in actie komt. In 2016 werd zijn Jumbo supermarkt tot beste van Nederland gekozen.

Lees meer
Kijk niet naar wat het kost, maar naar wat het opbrengt
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer