Vakgebied

Entertainment
Verandering
Ondernemen met passie
Het creëren van succes en geluk
Omgaan met tegenslag en motivatie

Thema's

Ondernemerschap
Cabaret & Entertainment
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.450

Biografie

Biografie

Hans Kazàn is een begrip als gastspreker, inspirator, dagvoorzitter, presentator en entertainer. Hij begon zijn carrière als professionele entertainer in 1973 nadat zijn optreden tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in Parijs werd bekroond. Korte tijd daarna produceerde hij zijn eigen televisieshows in Nederland. Hij heeft samengewerkt met talloze beroemdheden, zoals David Copperfield en Lionel Ritchie. Als spreker is Hans zijn primaire doel om mensen te inspireren hun dromen om te zetten in daden. Vallen, opstaan en weer verder gaan. Hoe doe je dat? Wat voor invloed heeft dit op je werk, maar ook op je privéleven? Hans vertelt authentieke verhalen met passie, enthousiasme en véél humor. Welke weg heeft hij afgelegd en welke obstakels is hij hierbij tegen gekomen? En belangrijker: hoe is hij hiermee omgegaan? Het is een verhaal met een ziel, met gevoel! Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten.


Boek Hans Kazan bij het Sprekershuys!

Hans Kazan is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en performer en is expert op het gebied van cabaret, verandering, entertainment en ondernemen met passie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Hans Kazan boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!


Lees meer
Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is waarderen wat je hebt!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer