Hans Kazàn als spreker inhuren

Hans Kazàn als spreker inhuren

Gastspreker, inspirator, dagvoorzitter, presentator, entertainer

Je leven wordt gevormd door de dingen die je overkomen en de manier waarop je daarop reageert. Aan het eerste kun je niet veel doen, aan het tweede alles!”

Biografie

Hans Kazàn is een begrip als gastspreker, inspirator, dagvoorzitter, presentator en entertainer.

Hij begon zijn carrière als professionele entertainer in 1973 nadat zijn optreden tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in Parijs werd bekroond. Korte tijd daarna produceerde hij zijn eigen televisieshows in Nederland. Hij heeft samengewerkt met talloze beroemdheden, zoals David Copperfield en Lionel Ritchie.

Als spreker is Hans zijn primaire doel om mensen te inspireren hun dromen om te zetten in daden. Vallen, opstaan en weer verder gaan. Hoe doe je dat? Wat voor invloed heeft dit op je werk, maar ook op je privéleven? Hans vertelt authentieke verhalen met passie, enthousiasme en véél humor. Welke weg heeft hij afgelegd en welke obstakels is hij hierbij tegen gekomen? En belangrijker: hoe is hij hiermee omgegaan? Het is een verhaal met een ziel, met gevoel!

Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten.

Een greep uit de spontane recensies van de afgelopen tijd:                                         

'Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen......' - AEGON

'The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from a long list of prominent speakers in The Netherlands.  =It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message that was aligned to our overall theme, yet to do this in a light hearted way mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations. - NIKE

'Hans Kazàn was een groot succes....' - ABN-AMRO

'Zeer professioneel, authentiek, veel energie! Zeker aan te bevelen.' - BOSKALIS

'Hans wist onze gasten tot de tenen toe positief te laden!' - FORMIDO

'De theaterzaal was in no-time volgeboekt. Een voltreffer. De aanwezigen verlieten de zaal geïnspireerd en wijzer!' - RABOBANK Venray

Haal het beste uit uw congres of bijeenkomst. Bel vroegtijdig om te reserveren en om Hans Kazàn persoonlijk bij de inhoudelijke voorbespreking te betrekken.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Ondernemen met passie, het creëren van succes en geluk, creativiteit, verandering, omgaan met tegenslag en motivatie, entertainment

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €2750,-

In te huren als

Spreker Performer Presentator

Onderwerpen

Ondernemen Motivatie & Inspiratie Cabaret & Entertainment

Interview

Wat was je eerste baantje?

Nooit een bijbaan gehad, altijd gegoogeld.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Euvre Award, dat was een beloning voor alles wat ik op dit vakgebied heb gedaan.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Hetzelfde, de behoefte aan gastsprekers en entertainment blijft. Authentieke verhalen blijven boeien!

Voor wie heb je grote bewondering?

Youp van 't Hek.

Wat weet niemand van je?

Dat ik van Fuerta Ventura houd..

Twitter