Een warm welkom voor de volgende sprekers!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
08 augustus

Zo nu en dan verwelkomen wij nieuwe sprekers in ons Huys. Denk bij een volgend evenement eens aan 1 van de volgende sprekers!

Allard Droste – Semco in de Polder
Allard is ondernemer, investeerder, bestseller auteur, spreker en professioneel dromer. Zijn doel: bedrijven en mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Nodig Allard uit bij een bedrijf of organisatie, en hij zal je laten zien waar de energie verloren gaat. “Vaste bedrijfsstructuren en managers zijn absoluut overbodig voor een gezonde onderneming”. Allard bewijst dat plezier en effectiviteit hand in hand kunnen gaan en hoe alle medewerkers weer mede-ondernemers worden.
Klik hier voor meer informatie en beeldmateriaal!

Wilco van Schaik – FC Utrecht
Wilco is een energieke ondernemende spreker met veel uiteenlopende ervaringen in het bedrijfsleven, de media, communicatie- en sportwereld. Maar ook in de wereld van maatschappelijk ondernemen, MVO en supporters beïnvloeding. Van leiderschap tot sales, van netwerken tot de werking van massa en media, van supporters tot overheid, alles is in zijn carrière voorbij gekomen. Gedreven door de passie om mensen te inspireren en te verbinden. Rijk gelardeerd met vele praktijkvoorbeelden en inspiratie voor morgen brengt hij die items met humor en passie over. Dat kenmerkt zijn presentaties en dagvoorzitterschappen.
Lees hier verder!

Otto Wijnen – Fakespeech
Otto (Amstelveen, 1968) brengt sinds 2006 energie op vergaderingen, conferenties, seminars en andere zakelijke evenementen met zijn ludieke fakespeech over innovatie en verandering. Hij produceert en host ook congresquizzen en talkshows. Otto is daarnaast gecertificeerd presentatietrainer en -coach en helpt bevlogen professionals met hun presentaties.
Meer informatie? Klik hier!

Advies nodig?
Wanneer je graag advies wil of even wil sparren over de juiste spreker of dagvoorzitter voor je evenement, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan je vraag stellen via het contactformulier, per mail, of via de telefoon of chat! Dan ontvang je spoedig een bericht of een passend voorstel van ons.