Kennis maken met...Rajjan El Alaoui

Maartje Ijzerman
Door Maartje
18 februari
Rajjan El Alaoui stagiair marketing

Kennis maken met...

Hi! Mijn naam is Rajjan El Alaoui en ik ben 18 jaar. Ik studeer Internationale Marketing & Communicatie en evenementen aan mbo Rijnland.

Momenteel ben ik marketing stagiair bij het Sprekershuys en ik heb het super naar mijn zin. Ik vind het vooral heel interessant om aan de slag te gaan met SEO.

Mijn werkzaamheden op dit moment zijn: social kanalen bijhouden, SEO onderzoek uitvoeren, website uitbreiden met content, SEO bijhouden van de website en wat ik erg leuk vind, is onderzoek doen naar trends waarop het Sprekershuys kan inspelen.

Trends veranderen namelijk heel snel en het is voor een bedrijf heel belangrijk om inzicht te krijgen van welke trends er spelen en daar op in te spelen.

Werken met designerschoenen

Naast mijn school en stage werk ik in het mooie warenhuis de Bijenkorf op de afdeling herenschoenen. Dit vind ik heel erg leuk. Werken met de mooiste designer merken en de gasten van de Bijenkorf een 10+ beleving laten ervaren. Door mijn werk bij de Bijenkorf ben ik een groot fan geworden van opmerkelijke designer schoenen. Je zou het wel een verslaving kunnen noemen.

Druk bezig...

Naast mijn passie voor mijn werk bij de Bijenkorf help ik mijn school met open dagen en heb ik een eigen project opgestart “De Marketing Voorlichter” waarbij ik vierdejaars VMBO leerlingen van middelbarescholen help met het kiezen van de juiste vervolgstudie. Dit doe ik door middel van presentaties te geven met informatie over economische mbo opleidingen en natuurlijk vertel ik een hoop informatie over de leuke marketing opleiding die ik zelf volg.

Vragen voor Rajjan..

Even nog wat vragen, zodat jullie weten wie ik ben!

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

"Een zeventienjarige jongen met TEVEEL ENERGIE! #ADHD"

Waarvan word jij super enthousiast?

"Gekke (designer) schoenen, ik heb bijvoorbeeld de TRIPLE S, de TRACK, de SUPERKING en de CHAIN REACTION"

Wat staat er allemaal (nog) op je bucketlist?

"Parachutespringen, bungeejumpen en een eigen marketingbureau beginnen!"