Maak kennis met Demi!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
10 november
Stagiair Demi Schram

Sinds deze maand versterkt Demi Schram het Sprekershuys team als stagiair directie secretaresse. Demi is 21 jaar en komt uit Rotterdam.

''Al snel voelde ik mij op mijn plek binnen het bedrijf dankzij de leuke collega’s en de fijne sfeer.''

Zou je wat meer over jezelf kunnen vertellen?
Ik ben enigst kind en ik kom uit een liefdevol en warm gezin met ondernemende ouders.
Zelf heb ik een grote liefde voor dieren en in het bijzonder voor mijn 3 paarden en mijn hond.
Ik studeer Managementassistent niveau 4. Dit is een volledige thuisstudie die ik zo goed als gehaald heb op de stage na. Voor deze studie studeerde ik Paardenhouderij management, maar na 2 jaar heb ik er toch voor gekozen om een diploma te behalen waar ik iets meer mee kan. In mijn vrije tijd ga ik ook graag hardlopen. Helaas heb ik geen tijd meer om er nog een leuke sport bij te doen, al zou ik graag weer willen voetballen of naar de sportschool gaan.

Hoe gaat jou stage er de komende maanden uit zien bij het Sprekershuys?
Tijdens mijn stage zal ik zoveel mogelijk Maartje & Lisanne ondersteunen en dat zal variëren in het aannemen van de telefoon, het bijhouden van chat aanvragen, het verwerken van opdrachten en het maken van voorstellen. Voor school zal ik ook nog heel veel opdrachten moeten maken, dus daar zal ik ook mee bezig zijn. Tevens moet ik me voorbereiden op examens die binnen het bedrijf worden afgenomen.

Wat vond je van de eerste weken bij het Sprekershuys?
De eerste weken zijn tot nu toe erg leuk. Al snel voelde ik mij op mijn plek binnen het bedrijf dankzij de leuke collega’s en de fijne sfeer. Het zijn veel verschillende opdrachten op een dag. Zo kun je de telefoon aannemen en ondertussen een chat aanvraag ontvangen of tussen door een voorstel moeten maken.

Waar word jij nou echt vrolijk van?
Vrolijk word ik toch wel van leuke dingen doen samen met mijn vriend, familie & vrienden. Ik kom uit een hele grote familie, dus elke week is er wel een verjaardag of een feestje. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om samen met Sun, mijn paard, het bos in te gaan of te trainen.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Over 5 jaar zie ik mezelf samenwonend in een appartement midden in het centrum van Rotterdam met een prachtig uitzicht. Wat mijn droombaan is weet ik nog steeds niet, maar ik hoop wel dat ik een leuke, vaste baan heb over 5 jaar!