Maak kennis met Sophie van der Grijn

Maartje Ijzerman
Door Maartje
24 maart
Sophie van der Grijn

In deze voorstelblog stelt stagiaire Sophie van der Grijn zichzelf voor! Ze vertelt over haar taken bij het Sprekershuys en hoe haar stageperiode verloopt.

Hi! Mijn naam is Sophie, ik ben 18 jaar en ik ben de stagiair grafische vormgeving en design bij het Sprekershuys. Ik zit in mijn 3e leerjaar van Grafische Vormgeving op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Dit is de eerste stage die ik loop en het Sprekershuys geeft mij een goede eerste indruk van het bedrijfsleven.

Mijn taak bestaat eigenlijk uit alle voorkomende werkzaamheden die te maken hebben met vormgeving, design en content. Zo maak ik de visitekaartjes van huysgenoten en monteer ik video’s voor onze online content op bijvoorbeeld YouTube of Instagram. Ook zorg ik ervoor dat alle social media posts er goed en kloppend uitzien in de huisstijl van het Sprekershuys.

Ik vind het erg leuk om bij het Sprekershuys stage te lopen omdat ze je niet zo zeer behandelen als ‘de stagiair’ die alle overgebleven klusjes op moet lossen. Integendeel zelfs! Ze gaven mij vanaf de eerste stageweek al het gevoel dat ik een volwaardig deel van het Sprekershuys-team was. En dat gevoel heb ik nog steeds :)