Deel dit artikel...

Maak kennis met Claire Clement

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...2 minuten leestijd

Claire Clement lachend poserend in beige blouse en zwarte broek met handen bij elkaar

In deze voorstelblog stelt verbinder Claire zichzelf voor! Wat mensen echt niet van haar verwachten, wat haar bezighoudt en waar ze het meest trots op is, vertelt ze allemaal in haar voorstelblog.

Wat zijn de dingen die je bezighouden?

Ik ben een ontzettend creatief persoon met hele uiteenlopende passies. Ik vind het heerlijk om met mijn camera op pad te gaan en mooie portretten te maken en deze dan vervolgens te voorzien van het “claire-sausje” in de bekende bewerkingsprogramma’s. Vanuit de passie voor fotografie heb ik mijn grote netwerk binnen de entertainmentindustrie op kunnen bouwen. Ik startte mijn eigen website om mijn werk te kunnen delen, maar al snel merkte ik dat mijn site een mooi bruggetje kon vormen tussen de liefde voor fotografie en mijn passie voor alles wat met beauty te maken heeft. Ik probeer graag beautybehandelingen uit en verdiep me altijd in de laatste trends en rages. Sinds kort schrijf ik hier dan over op mijn blog.

Wat was je eerste betaalde baan?

Mijn eerste betaalde baantje was bij de Villa Happ, een kinderkledingwinkel. Van baby’s tot aan tieners. Ik stak ze allemaal volledig in het nieuw!

Wat is het leukste aan je baan?

Het leukste aan mijn huidige baan vind ik het meedenken met de klant en het kunnen ontzorgen. De klant is bezig met het bouwen aan een onvergetelijke ervaring en ik krijg er een enorme kick van als ik daar op mijn manier een steentje aan kan bijdragen en bepaalde zorg, zoals die voor de invulling van sprekers, uit handen kan nemen.

Wat verwachten mensen niet van jou?

Ik hoor vaak dat mensen mij echt zien als een “meisje-meisje”. Iemand die altijd verzorgde nagels heeft en het liefst altijd d'r haar in de krul. Dat ik ontzettend kan genieten van “nerden” is wat men niet zo snel achter mij zoekt. Zo noem ik dat zelf als ik achter mijn laptop ben gekropen om aan een website te bouwen. Ik ben absoluut geen webdesigner, maar ik kom een heel eind met de juiste HTML-codes.

Waar mag je jou voor wakker maken?

Ik heb een ontzettend lekker bed en ik slaap graag uit, dus als het niet te vroeg is mogen mensen mij wakker maken voor schepijs ;). En dan het liefst schepijs van een goede ijssalon. Mijn vriend en ik maken er tegenwoordig een sport van als we in een vreemde stad zijn, ook een bezoekje te brengen aan de plaatselijke ijssalon. Ik leef gezond en eet het niet vaak, waardoor het altijd als een ware traktatie voelt als ik bij de ijssalon kom!

Wat is iets waarvan je blij bent dat je het geprobeerd hebt?

Ik ben altijd een vrij moeilijke eter geweest, maar sinds een aantal jaar ben ik enorm van het proeven. Vis stond ook zeker niet hoog op mijn wensenlijstje, maar sinds ik de sushikaart eens goed heb uitgeprobeerd ben ik om. Sushi I LOVE IT!

Waar ben je trots op?

Privé ben ik het meest trots op mijn lieve vriend en het mooie huis wat we onlangs hebben gekocht. Zakelijk gezien ben ik het meest trots op mijn doorzettingsvermogen. Ik heb vaak een nee moeten incasseren, maar heb inmiddels de baan die me ontzettend blij maakt!

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 30 januari, 16:21
Deel dit artikel...