Webinar Mindy Howard

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Mindy Howard lachend in NASA pak bij witte achtergrond

Webinar Mindy Howard

Op afstand werken

In tijden van een pandemie worden veel mensen gedwongen om op afstand te werken. De ultieme experts op dit gebied zijn astronauten, dat is wat ze doen. Huysgenoot Mindy Howard is toekomstig commercieel astronaut en heeft hiervoor al vele psychologische trainingen doorstaan.

Nieuwe ‘atmosfeer’

De meerderheid van de bevolking bevindt zich door de coronacrisis in een nieuwe ‘atmosfeer’. Mindy Howard weet als toekomstig commercieel astronaut als geen ander hoe je omgaat met een nieuwe realiteit.

De lessen die ze leerde van haar ruimtetraining kan ze vertalen naar nieuwe inzichten en inspiratie die toepasbaar zijn voor iedereen. De situatie waar we nu inzitten kunnen we niet (onmiddellijk) veranderen, maar de pijn kunnen we verzachten als we mentaal veerkrachtiger worden.

De webinar van huysgenoot Mindy Howard is nu te boeken bij het Sprekershuys.

Huysgenoot Mindy Howard

Mindy Howard spreekt over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen. Haar droom om astronaut te worden zal in 2023 werkelijkheid worden. Op dit moment is Mindy werkzaam is ’s werelds eerste commerciële astronauten trainingscentrum.

Meer informatie over Mindy? Bekijk hier haar sprekersprofiel.

Webinars & online sessies

Vele sprekers en dagvoorzitters bieden hun kunnen en kennis online aan. Dat kan natuurljk op heel veel verschillende manieren. Je leest hier meer over de mogelijkheden en vind je meer informatie over het aanbod van webinars en online sessie.