Vakgebied

Innovatie
Executie
Strategisch management
Organisatiekunde
Organisatievernieuwing
Organisatieontwerp
Projectmanagement

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Strategie
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Spaans

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Jacques Pijl werkt al ruim twintig jaar intensief samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties om kritische vraagstukken van strategie executie en innovatie op te lossen. Hij begeleidt grootschalige transformaties en interventies in de private en de (semi)publieke sector. Pijl is directeur van organisatieadviesbureau Turner (www.turner.nl), thought leader en veelgevraagd spreker over strategie executie en innovatie. Zijn boek ‘Strategie = executie’ is een bestseller en stond 38 dagen op nummer 1 in de top 100 van managementboeken. Voor dit boek dook hij in 76 casestudies, 60 interviews met topbestuurders en 300 bronnen.

Jacques Pijl’s missie: We brengen het grootste deel van de tijd van ons werkzame leven op ons werk door. Meer dan 60% van wat we ons daar voornemen in strategie-executie mislukt. Het is mijn missie de verkwisting van talent en middelen om te buigen naar versnelling in het halen van doelen. Strategie-executie als competitief voordeel.

Jacques is opgeleid als maritiem officier en heeft gevaren. Hij studeerde bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode en gelooft in continue leren. Hij volgde executive education opleidingen aan het IMD in Lausanne, de London Business School en de Erasmus Universiteit. Lange afstand wielrennen en schaatsen zijn zijn passies en manier om fit te blijven.

Jacques Pijl is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als strategisch management, innovatie & trends en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Strategie = executie. De nr. 1 opdracht voor leidinggevenden, professionals en ondernemers.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer