Vakgebied

Leiderschap
Coaching
Samenwerken
Omgaan met tegenslagen
Doorzettingsvermogen
Groepsdynamica
Leiderschap

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Teambuilding
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Kim Lammers weet dat doorzetten waar andere ophouden, het verschil maakt. Sinds 2002 maakte Kim deel uit van het Nederlands Hockey elftal. Tijdens haar hockeycarrière beleefde zij hoogte- en dieptepunten. Met haar zware knieblessure vlak voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008 als ultiem dieptepunt. Kim wist zich, zonder zich gesteund te voelen door de bondscoach, terug te knokken en pakte uiteindelijk met haar team een gouden plak tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012. In totaal speelde zij 200 interlands en scoorde ze 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast werd ze in 2006 en 2014 Wereldkampioen met het Nederlands elftal. Tijdens het WK in Den Haag werd haar doelpunt als mooiste van het toernooi bekroond. In 2007 en 2012 werd Kim topscoorder in de Nederlandse Hoofdklasse.


Teamontwikkeling en leiderschap

Kim is na haar hockeycarrière werkzaam geweest bij verschillende bedrijven en geeft naast haar presentaties ook trainingen voor teams gericht op teamontwikkeling en leiderschap. Hierbij gebruikt ze haar sport achtergrond als het gaat; om een duidelijke missie en purpose, heldere doelen, bewustwording van de kwaliteiten binnen het team en open en eerlijke feedback.


Boek Kim Lammers bij het Sprekershuys!

Kim Lammers is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en spreekt over de onderwerpen leiderschap, sport en motivatie, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Kim Lammer boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!S

Lees meer
This is your life. Do what you love and do it often. Live your dream and share your passion!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer