Kim Lammers als spreker inhuren

Kim Lammers als spreker inhuren

Hockey international (200 interlands 124 doelpunten), Verbinder en motivator

This is your life. Do what you love and do it often. Live your dream and share your passion!”

Biografie

Kim Lammers weet dat doorzetten waar andere ophouden, het verschil maakt. Sinds 2002 maakte Kim Lammers deel uit van het Nederlands Hockey elftal. Tijdens haar hockeycarrière beleefde zij hoogte- en dieptepunten. Met haar zware knieblessure vlak voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008 als ultiem dieptepunt. Kim wist zich zonder zich gesteund te voelen door de bondscoach terug te knokken en pakte uiteindelijk met haar team een gouden plak tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012. In totaal speelde zij 200 interlands en scoorde ze 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast werd zij in 2006 en 2014 Wereldkampioen met het Nederlands elftal. Tijdens het WK in Den Haag werd haar doelpunt als mooiste van het toernooi bekroond. In 2007 en 2012 werd zij topscoorder in de Nederlandse Hoofdklasse. Ze is ontzettend clubtrouw, want ze speelt al 17 jaar voor haar club Laren.

Kim was niet het grootste talent van haar lichting. Maar haar extreme doorzettingsvermogen heeft haar tot één van de beste spitsen van de wereld gemaakt op basis van werken, sleuren en GAAN.

Kim is een echte teamplayer en winnaar. Zij wil altijd het beste uit zichzelf halen en de mensen om haar heen. Haar missie in het leven is om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Kim weet als geen ander hoe hard zij de mensen om haar heen nodig heeft om als individu en team beter te worden en samen het hoogst haalbare te bereiken. Kim kan met haar enthousiasme, gedrevenheid en passie altijd de rest mee krijgen. In een waanzinnige inspirerende presentatie, weet ze dit ook bij haar toehoorders over te brengen.  Ze sleept je mee in een overtuigend betoog hoe je meer uit jezelf kan halen en waar jij het groepsproces mee kan helpen en hoe je het beste mensen voor jouw zaak motiveert.  

Na haar hockeycarrière begon Kim als directeur van het Ronald McDonald Centre (sportcentrum voor kinderen met een beperking) in Amsterdam Noord. Na 1 jaar besloot Kim te stoppen met deze uitdagende baan en zich te richten op haar eigen bedrijf. Na 17 jaar professioneel hockey kwam begin mei een einde aan haar carrière. Vanaf komend seizoen is Kim assistent bij de hockeydames van Huizen.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Groepsdynamica, coaching, leiderschap, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter

Onderwerpen

Leiderschap Sport Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Vakkenvullen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Terugkomen op het hoogste niveau na een zware knieblessure.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Door automatisering (data & sport!!) en de snelheid van de huidige maatschappij wordt persoonlijk contact nog belangrijker. Ik zet mij daarom nog steeds in voor teams om het beste uit zichzelf te halen en de mensen om hen heen te verbinden.

Voor wie heb je grote bewondering?

Voor mensen die hun grote droom naleven.

Wat weet niemand van je?

Dat ik best een controlefreak ben...

Twitter