Vakgebied

Ondernemerschap
Duurzaam
Social Entrepreneurship
People Happiness

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Duurzaamheid & Klimaat
Creativiteit & Inspiratie
Innovatie & Trends

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Ynzo van Zanten is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator. Hij spreekt over leiderschap, mens & maatschappij, ondernemerschap, business & management, duurzaamheid, social entrepreneurship en people happiness. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.Spreker Ynzo van Zanten

Spreker Ynzo van Zanten is tegenwoordig wereldwijd actief als Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely, spreekt over trends en ontwikkelingen in de maatschappij en de economie. Over uitdagingen én kansen. Over de zin en onzin rondom duurzaam zakendoen: ‘MVO’ en ‘CSR’. Ynzo van Zanten prikkelt de toeschouwer met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en geeft handvatten waar je morgen concreet mee verder kan.

Zijn energieke manier van presenteren, of zoals hij zelf zegt “bedrijfstoepasbare druktemakerij", zet je aan om je eigen bijdrage aan positieve verandering te leveren, hoe klein of hoe groot dan ook. Want volgens hem is niemand te klein om een verschil te maken.Ynzo van Zanten en duurzaamheid

Duurzaamheid een gril? Lastige linkse hobby? Klimaatdrammen? Think twice: de wereldwijde (milieu)uitdagingen waar we met elkaar voor staan, zijn tegelijkertijd pure noodzaak zowel als een enorme kans. Júist voor toekomstgerichte ondernemers. Het vergt alleen wel collectief slim denken vanuit nieuwe startpunten.

Als succesvolle ondernemer of manager weet je dat duurzaamheid veel kanten heeft. Het ‘nieuwe ondernemen’ betekent een gezonde combinatie van korte én langetermijndenken: je neemt nú laagdrempelige acties en hebt daarbij een krachtige visie voor de toekomst. Duurzamer, schoner en socialer werken zit hem vaak in kleine dingen beter doen. En wie weet gooi je met nieuwe inzichten straks wel je hele bedrijfsproces om…Maar hóe dan?

Duurzaamheid is alláng geen los element binnen ondernemerschap meer. Verantwoord zakendoen ligt tegenwoordig aan de basis van elk project of initiatief en is integraal verweven in alles wat we ondernemen. Althans: dat zóu zo moeten zijn! Wij hebben met elkaar de historisch ongeëvenaarde mogelijkheid om ondernemerschap en winstgevendheid totaal op z’n kop te zetten en daarmee een betere leefsituatie voor onszelf en toekomstige generaties te garanderen.

Denk aan het wijze credo: “I don’t know what the future holds, but I do know who holds it”. Kwestie van willen, en van doen. En dat is makkelijker dan je denkt.

Ynzo van Zanten is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator.

Lees meer
Duurzaamheid is één papiertje meer oprapen dan je in je leven op de grond gooit.
Schermafbeelding 2020 03 17 om 12 13 35
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer