Ynzo van Zanten als spreker inhuren

Ynzo van Zanten als spreker inhuren

Auteur, Docent, Spreker en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely

Duurzaamheid is één papiertje meer oprapen dan je in je leven op de grond gooit.”

Biografie

Duurzaamheid is niet alleen een uitdaging, het is een enorme kans – ook voor ondernemers. De succesvolle ondernemer van de toekomst ziet dat duurzaamheid multidimensionaal is. In het ‘nieuwe ondernemen’ gaat het om een gezonde combinatie van korte én lange termijn denken: nú laagdrempelige acties maar ook een krachtige visie voor de toekomst die zelfs kan leiden tot het omgooien van hele bedrijfsprocessen.

Duurzaamheid, in welke vorm of definitie dan ook, zal en kan niet langer een apart onderdeel zijn van organisaties en ondernemerschap. Het is fundamenteel en integraal. Met de huidige snelle ontwikkelingen levert groen zaken doen al op steeds kortere termijn waarde op aan zowel de kostenbesparende kant als aan de opbrengstenkant. Deze generatie heeft de historisch ongeëvenaarde mogelijkheid om het hele begrip van ondernemerschap en winstgevendheid op z’n kop te zetten ten gunste van een betere leefsituatie voor de huidige en toekomstige generaties. Zoals een wijs man ooit zei over het potentieel van deze generatie: “I don’t know what the future holds, but I do know who holds it”.

Tegenwoordig is Ynzo Choco Evangelist bij Tony Chocolonely en verspreid hij hun verhaal. Ynzo was vanaf het begin betrokken bij het verhaal van Tony Chocolonely: chocolade 100% slaafvrij maken. Het streven is om niet alleen hun eigen chocolade 100% slaafvrij te maken, maar alle chocolade wereldwijd. Dat er ongelijkheid heerst in de cocaosector is te zien in hun repen. Door het design zijn deze repen ook niet eerlijk verdeeld. Tony Chocolonely investeert in langetermijnsamenwerkingen met cacaoboeren, maken betere prijsafspraken en trainen cacaoboeren om hun oogstopbrengsten en hun organisatie te verbeteren, zodat de boeren 'n leefbaar inkomen kunnen bereiken.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Duurzaam Ondernemerschap, Social Entrepreneurship, People Happiness

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2500,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter

Onderwerpen

Maatschappij Ondernemen Leiderschap Bedrijfsleven & Management Innovatie & Trends Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Fietsenmaker.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Elke ochtend weer.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ondernemerschap zal steeds meer draaien om betekenis.

Voor wie heb je grote bewondering?

Mijn zus.

Wat weet niemand van je?

Dat ik indrukwekkend introvert ben voor een indrukwekkend extraverte kerel.

Twitter

Boeken