Waarmakers met huysgenoot Talitha Muusse

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Talitha Muusse staand voor wolkenkrabbers

Waarmakers met huysgenoot Talitha Muusse. Boek Talitha bij het Sprekershuys.

Waarmakers met huysgenoot Talitha Muusse

Huysgenoot Talitha Muusse heeft voor Achmea de (visuele) podcastserie Waarmakers gehost. We spraken Bas van Greenberry, hij heeft de podcastserie bedacht en uitgevoerd namens Achmea. Hoe verliep het proces? Waarom hebben ze voor Talitha gekozen? En het belangrijkste: zijn ze tevreden? Je leest het hier!

Vertel, wat was de opdracht van Achmea?

“Achmea heeft Greenberry gevraagd om een contentserie te ontwikkelen vanuit hun pijlers innovatie en duurzaamheid. Binnen deze pijlers komen verschillende thema's voorbij waaronder mobiliteit en wonen. We zijn begonnen met een viertal video's over mobiliteit. Talitha is de host van deze podcasts die steeds bij de gasten op locatie zijn opgenomen. Uiteindelijk zijn er visuele podcasts van gemaakt. Te beluisteren én te bekijken.”

Waarom de keuze voor Talitha?

“Achmea heeft de doelgroep bepaald. Samen met de klant hebben we in een creatieve sessie de voorwaarden voor onze host vormgegeven: jong, nieuwsgierig en met kennis van zaken. Toen we Talitha vonden was de keuze snel gemaakt omdat zij aan al deze wensen voldoet en zelf ook actief is binnen duurzaamheid. Door video’s van Talitha te bekijken hebben we vertrouwen gekregen dat zij dit kon!”

Hoe kijk je op het proces terug?

“Omdat de gehele voorbereiding online plaatsvond was het voor iedereen spannend, we zagen elkaar pas voor het eerst live op de eerste draaidag. De klik was er en de sfeer was goed!"

Hoe zijn de resultaten?

“De resultaten zijn goed! Zowel de video’s als de podcast worden goed bekeken en beluisterd.”

Bekijk hier Talitha haar sprekersprofiel!