Introductie e-book Web 3.0 Rik Vera

Christel Loggers

Christel Loggers

Rik Vera zittend op wenteltrap

Nieuwe e-book van Rik Vera

Rik Vera is auteur, futuroloog, business filosoof, coach en in de eerste plaats inspirational keynote spreker. Hij schrijft en spreekt over ondernemerschap, leiderschap, marketing, extreme customer centricity, sales en digitale innovatie. Rik inspireert en motiveert organisaties over de hele wereld met zijn beeldende taal en wervelende presentaties om ze zo niet alleen voor te bereiden voor "The Day After Tomorrow", maar vooral om ze de 'goesting', de energie en de inzichten te geven om er meteen mee aan de slag te gaan.

Veranderingen volgen elkaar op

In een steeds sneller tempo komen veranderingen op ons af. Kantelingen in de maatschappij en technologische innovaties wisselen elkaar af en versterken elkaar. Het is een tijdperk van chaos en disrupties, waarbij organisaties zoeken naar houvast en bestaansrecht. Het is een absolute noodzaak om veranderingen in kaart te brengen en er actief mee aan de slag te gaan. Zo ook met web 3.0.

Web 3.0

In zijn nieuwe e-book “Business managers should buy a pair of Facebook’s Oculus glasses and watch Stranger Things on Netflix” gaat Rik meer de diepte in over wat web 3.0 is, hoe bedrijven hierop kunnen inspelen en waarom dit een direct verband heeft met blockchains. Dit wordt dé nieuwe betaalmethoden van de toekomst.

Het begrijpen van web 3.0 is namelijk zeer belangrijk! Het bevat nieuwe technologieën dat de mens verandert, de maatschappij verandert en dus ook jouw zakelijke omgeving. Web 3.0 helpt jou begrijpen om de concurrentie te slim af te zijn. Al deze nieuwe gebeurtenissen rondom web 3.0 brengt Rik op een verhelderende manier in kaart in zijn nieuwste e-book. Zo kunnen bedrijven aan de slag om in te spelen op web 3.0

Business managers should buy a pair of Facebook’s Oculus glasses and watch Stranger Things on Netflix van spreker Rik Vera is gratis te downloaden op zijn website: https://www.rikvera.com/whitep...

Wil je Rik jouw bedrijf laten inspireren om je klaar te maken voor de Day After Tomorrow? Rik Vera is in Nederland bij het Sprekershuys te boeken voor keynotes, workshops en masterclasses over klantgerichte bedrijfsstrategieën.