Erik Scherder als spreker inhuren

Erik Scherder als spreker inhuren

Hoogleraar Klinische Neuropsychologie

Biografie

Professor Erik Scherder is de hoogleraar die iedere student wenst te hebben. Erik is een Nederlandse neuropsycholoog die verbonden is aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vol met passie en enthousiasme weet hij de aandacht van zijn studenten vast te houden en als het moet gaat hij zelfs bovenop de tafel staan, zoals hij eens deed in DWDD. Zijn colleges worden wel omschreven als ‘colleges met een lach en een traan. Inhoudelijk tot in de details voorbereid, met ruimte voor vragen én een ‘puntje van de stoel garantie’.

Professor Scherder is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit. Hij won meerdere keren de VU Onderwijsprijs. De jury schreef onder andere:  Erik is een van de weinige docenten waarbij studenten zo goed als alle colleges hebben gevolgd. Hoe leuk de vorige avond ook was, hoe laat het ook is geworden, de colleges van Scherder sla je niet over.” 

Daarnaast is Erik is ook verbonden aan de RUG (Rijks Universiteit Groningen) als hoogleraar Bewegingswetenschappen. Ook daar zijn hem diverse malen onderwijsprijzen toegekend.

Onderwerpen waarover Erik Scherder spreekt:
– het brein en breinonderhoud
– de relatie tussen beweging, gedrag en mentale gezondheid
– Wat is werkstress en wat kunnen we er aan doen?
– de werking van muziek in het brein
– de werking van het geheugen
– dementie
– Vitaliteit op de werkvloer 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Brein, Psychologie, Geheugen, Dementie, Neuropsychologie

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Lifestyle & Health Marketing & Communicatie Wetenschap